2014. február 13., csütörtök

MTI riválisok

Attilával itthon olyanok vagyunk, mint két versengő hírportál :). Kétségtelenül Ő a gyorsabb, nekem még lenne mit tanulnom. Az ő keze ügyében folyamatosan ott a telefon, így pakolja fel kapásból a fürdőkádban vagy a szőnyeg közepén elhangzó frappáns mondatokat, alkudozásokat, csipkelődéseket. Nálam az írás inkább terápiás célú, de ha nem tudok új hírmorzsákkal szolgálni, akkor be is csukhatom a bazárt. 
Aki nem olvas nagyon FB-ot vagy nem tartozik az ismerősök közé, azoknak mondom el Mózi tegnapi megdöbbentő mondatát. Csak pislogtunk egymásra, hogy Te mondtál neki ilyesmit? Aztán megkérdeztem az óvónőket is, hogy használnak-e ilyen kifejezést, mert nem tudom hol csipegette fel. De ott sem.
Tegnap reggel ébredés után pizsamában fetrengtek még a gyerekek a szőnyegen, és Lóci rástartolt Mózi álmos búrájára. Megcsípte, mire Mózi: Ááááá, Lócika! Több emberséget! :))) Azért ez egy félálomban lévő 3 évestől élesben hallva elég erős volt. De tegnap a DUPLÓ építések közben is folyamatosan rombolta Lóci, amit ő felrakott. Végül elfordult a toronnyal Mózi, és dünnyögte az orra alá, hogy Iparkodok nagyon... :D. 
Képekben is próbálok majd aktívabb lenni, mert alig csattintgatok :(.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése